Szájbarágó Gyorstalpaló mindenkinek

Szájbatalpaló Blog

Üdvözlet!

2015. szeptember 23. - dangbird

Kedves olvasók!

Hosszas felkészülés után indítom útjára a Szájbatalpalót – vagyis Szájbarágó Gyorstalpaló blogot.

A blog célja, hogy a társadalomban legáltalánosabban hiányzó (vagy meglevő, de téves!) ismereteket közölje, tisztázza, rendbetegye bárki számára érthető formában.

A blog szerzője nem muníció nélkül érkezett. A sorozat elkészítéséhez május óta fecsérlem az időmet a Gyakorikérdések oldalon, elsősorban a Politika gumiszobában, de a Kultúra és a Tudományok rovatban is, felmérve a helyzetet, hozzászólásokat olvasva és írva, figyelve az azokra küldött reakciókat (az Internetes „közösségi élet” egy külön bejegyzés megérdemel majd). Több mint 30 A/4-es oldalnyi vázlat gyűlt össze, ebből legalább 30 bejegyzést tervezek írni. Szóba kerül majd többek között a „demokrácia”, mint olyan, a fenntartható fejlődés, életmentő közgazdaságtani alapok, történelmi kérdések, az „összeesküvés-elméletek”, a globális felmelegedés, a tudomány világának működése, fogalomtisztázó szájbatalpalások, úgymint: kommunizmus, liberalizmus, nacionalizmus, feminizmus, szociodarwinizmus és hasonlók. A bejegyzéseket rövidre tervezem, kb. egy A/4-es oldalnyira, egy nagyobb, összetettebb témát inkább több, egyenként is önálló bejegyzésre szétbontva.

Szóval jó lesz ez :), lesz itt minden, még előadás videó is a szerzőtől.

Pár napon belül jön az első bejegyzés – maradjatok a képernyők előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://szajbatalpalo.blog.hu/api/trackback/id/tr767811628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása